Date :
Indian bijuterii de aur cu ridicata exportator şi furnizor magazin online Uimit Corporation a fost fondata in 1960 de GOLD SMITH familie din Rajasthan India este cel mai vechi magazin de bijuterii şi mai de încredere în Statele Unite ale Americii India, Marea Britanie şi Asia şi ITALIA, comerţul cu amănuntul 22 Karat 0.18 aur KARAT.9 KARAT, Diamond, şi preţioase bijuterii Stone pentru clientii nostri peste tot în SUA şi IK şi Europa. Noi suntem bijutieri două generaţii, cu un angajament dedicat, de a combina o formulă unică de designul exclusivist, de calitate superioara si o mare varietate de marfă cuplat cu serviciul clienţi restante.
Bijuterii de aur

Brăţară

Inel

Pandantiv

Nas Pin

Seturi
Bijuterii Argint

Bugetul Bijuterii

Bijuterii Argint ieftine

Piatră preţioasă pandantiv

Piatră preţioasă Stes

Bratari Plain
Gem unic de bijuterii

Margele

En-gros pietre semipretioase

Briolettes

Lot en-gros

Nuggets

Avem, de asemenea, magazinul nostru de fabricaţie proprie în India Rajasthan Jaipur unde aurarii noastre de calificare de design şi de a crea bijuterii nepreţuit pentru deliciul clientilor nostri. De-a lungul anilor CORPORATION Uimit de-a construit o reputaţie pozitivă în Statele Unite ale Americii, oferind o mare varietate de 22kt bijuterii din Italia, Pakistan, India, Dubai, Singapore, Bahrain, Arabia Saudită şi multe alte ţări producătoare de aur.

**** Cel mai bine garantată CALITATE peste tot în lume ****

De mulţi ani o mare parte din acest bijuterii a fost oferit doar în 18-22kt în aceste regiuni ale lumii. Acum, vom face o deosebita placere de a fi în măsură să ofere aceste elemente în lume prin Internet, la http://www.calvrycreations.com cu o prezentare similară magazin de vânzare cu amănuntul.

Acum, că ne-aţi întâlnit, naviga prin Galeria magazinul nostru şi la viteza ta. Cumpăra cu încredere orice element care este potrivit pentru tine sau un te iubesc. Vă vom primi cu bratele deschise în corporaţie uimit!

La http://www.calvrycreations.com, suntem gata pentru a câştiga afacerea ta.

Cu stimă,

Kumar
Preşedintele & Webmaster
Uimit Corporation